Doi băieți din satul Căldărești, comuna Pogoanele din județul Buzău, în vârstă de 13 și 16 ani au trecut prin momente greu de imaginat. Cei doi au fost agresați, sechestrați și obligați să presteze munci agricole de către doi bărbați.

Agresorii au fost arestați.

Citeste si: Tragedie pentru o mămică bolnavă de cancer! A fost bătută, umilită și lăsată fără copii

Cum s-a petrecut întâmplarea tragică

Autoritățile au fost sesizate miercuri seara de către o persoană care a reclamat că doi minori sunt ținuți în captivitate într-o locuință și agresați de doi bărbați.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

După primirea sesizării, polițiștii  au pătruns în locuință, acolo unde i-au prins în flagrant pe cei doi bărbați, care aveau vârste de 28 și 30 de ani și doi minori, în vârstă de 13 și 16 ani. Cei patru locuiau în aceeași comună. Băieții sub 18 ani aveau leziuni vizibile și au fost transportați la spital de urgență, pentru o evaluare medicală și îngrijire de specialitate, ulterior rămânând internați, a transmis IPJ Buzău.

În urma cercetărilor s-a descoperit că, în cursul aceleiași zile, cei doi bărbați ar fi folosind împotriva minorilor acte de violență, supunându-i, de asemenea, la prestarea de munci agricole împotriva voinței lor.

Citeste si: Scene dramatice pentru o femeie din Capitală. A fost abuzată de un fost deținut într-o scară de bloc

Ce pedeapsă au primit agresorii

Joi, polițiștii din cadrul Poliției orașului Pogoanele, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pogoanele, au decis reținerea pentru 24 de ore a celor doi bărbați, pentru lipsire de libertate în mod ilegal și supunerea la muncă forțată sau obligatorie.

Judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a celor doi bărbați timp de 30 de zile.

Agresorii și copiii se cunoşteau prin prisma unei relaţii de concubinaj pe care unul dintre agresori ar fi avut-o în trecut cu sora unuia dintre cei doi minori.

Citeste si: Declarații scandaloase ale părintelui Visarion Alexa au ieșit la iveală: ”Soția mea arată ca o puștoaică de 18 ani!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si