Un caz șocant a avut loc în Botoșani! Doi părinți trec prin clipe de groază după ce și-au găsit bebelușul de trei săptămâni fără suflare, în pătuț. Micuțul prezenta urme de sânge pe chip, în jurul nasului și al gurii, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro.  

Bebeluș de trei săptămâni, găsit fără viață de părinți

Doi părinți din Botoșani trec prin clipe greu de imaginat.

Aceștia și-ar fi găsit bebelușul de trei săptămâni fără viață în propriul pătuț, cu urme de sânge pe chip, în jurul nasului și al gurii.

Părinții ar fi alertat de urgență autoritățile. Ajuns la fața locului, medicii au constatat că bebelușul nu mai avea puls. Micuțul prezenta urme de sângerare la nivelul nasului și al gurii, dar nu era cunoscut faptul că ar fi suferit vreo afecțiune medicală. Mai mult decât atât, pe trupul bebelușului nu ar fi fost identificate urme de violență.

Citește și: Moarte suspectă în Călărași! O fetiță și bunica ei ar fi mâncat pește de Florii. Ce descoperire au făcut specialiștii?

bebelus in pat

Foto simbol- bebeluș în pat

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Conform aceleiași surse, autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs decesul bebelușului. Polițiștii așteaptă rezultatele autopsiei care vor indica cauza tragediei.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă, potrivit observatornews.ro.   

Citește și: VIDEO- Bătăușul din autobuz, negăsit nici până la această oră. Cum se simte șoferul de autobuz, victima agresorului

politie

Autoritățile au deschis un dosar penal

[Sursa foto: istockphotos]

Un bebeluș de 6 luni a încetat din viață în Satu Mare

Un bebeluș de șase luni a murit în ambulanță, în drum spre UPU Satu Mare, potrivit Portal SM

Se pare că bebelușul a fost găsit în stop cardio-respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare, echipajul medical nu au putut să o salveze pe micuță, constatând decesul.

Trupul micuței ar fi fost supus unui examen anatomopatologic care ar urma să stabilească cauza exactă a decesului. Conform aceleiași surse, în urmă cu câteva luni, micuța ar fi fost internată la spital din cauza unei bronșiolite, afecțiune respiratorie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si