Close sidebar
Close sidebar

Clipe de groază pentru Mihai Mitoșeru! Acesta a povestit astăzi, la „Teo Show”, prin ce experiență de coșmar a trecut!

Relatia dintre Mihai Mitoseru si mama sa, celebra actrita Camelia Mitoseru, este una extraordinara, cei doi sustinandu-se neconditionat. Mama si fiul au venit in platoul <Teo Show> si au povestit cu mari emotii clipele de cosmar prin care au trecut cu cateva saptamani inainte.

Georgiana Balaban,

Mihai Mitoșeru alături de mama lui.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Camelia Mitoseru a ajuns la inceputul lunii noiembrie de urgenta la Spitalul Floreasca, fiind suspecta de accident vascular cerebral. Tristul eveniment a avut loc chiar de ziua onomastica a fiului sau, Mihai Mitoseru.

Citeste si: Actriţa Catherine Deneuve, internată în stare gravă

Din fericire legatura dintre cei doi a fost cea care a salvat-o pe indragita actrita. Prezentatorul a fost ingrijorat cand aceasta nu a raspuns la telefon si s-a dus intr-un suflet acasa la mama sa, ca afle ce s-a intamplat.

Mitoșeru, alături de mama sa la Kanal D

"Am fost mai puternic de data asta si, in momentul in care m-am urcat in masina, am rugat niste prieteni sa ma duca la mama, am sunat si la salvare(...)

sa ajunga in acelasi timp cu mine(...) Am spus <OK, sparg usa!>.(...) Am intrat, mama nu putea sa vorbeasca si tremura. Nu am stiut ce are, bineinteles, salvarea a venit la 2 minute, foarte repede si impreuna cu cei de la salvare ne-am gandit sa nu fie atac cerebral!", i-a povestit lui Teo Trandafir, cu emotie in glas, Mihai Mitoseru.

Citeste si: Ernest J Gaines, autorul romanului "A Lesson Before Dying", a murit la vârsta de 86 de ani

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Camelia Mitoseru a recunoscut, in cadrul emisiunii "Teo Show", ca nu isi luase medicamentele asa cum i le-a prescris medicul curant iar acest lucru ar fi putut avea consecinte devastatoare. S-a speriat foarte rau, pentru ca nu putea nici sa mai vorbeasca, nici sa se miste.

Camelia și Mihai Mitoșeru.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"M-am dus in bucatarie sa imi fac un ceai, l-am facut, l-am pus in cana, pana aici stiu tot. Dupa aceea nu mai stiu. M-am trezit fleasca, aveam niste ciorapi grosi in picioare, erau fleasca de la ceaiul fierbinte. Cana, era din aia termica, s-a facut praf! Ma sprijineam intr-o mana si mi-am dat seama ca aveam cioburi si in palma, dar nu m-am taiat. Telefonul suna in disperare, am realizat ca sunt jos, nu am putut sa ma ridic si m-am tarat pana in hol, unde era telefonul. Mi-am adus aminte ca am cheia in usa. Ce fac? M-am tarait(...) si am descuiat usa", a relatat Camelia Mitoseru momentele de groaza prin care a trecut pana sa o gaseasca fiul sau, Mihai Mitoseru.

Citeste si: Maine seara, Andreea Mantea si Mihai Mitoseru striga darul, la malul marii!

Din fericire, indragita actrita si-a revenit iar telespectatorii emisiunii <Teo Show> au descoperit ca si-a pastrat atat vivacitatea cat mai simtul umorului. Camelia Mitoseru a avut si un mesaj pentru publicul Kanal D: sa urmeze intotdeauna sfatul medicului.

Citeste si: Camelia Mitoșeru a ajuns de urgență la spital! Fiul ei, Mihai, trăiește momente cumplite: „Mă rog la Dumnezeu să fie mama bine...”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI