Jon Baylis mărturisește cum femeia a încercat să-i răpească fiul, în vârstă de doar doi anișori, direct din brațe. Scenele de coșmar au avut loc într-un magazin dintr-un centru comercial, în Cornwall. Bărbatul susține că femeia, despre care bănuiește că are peste 50 de ani, a încercat să-i smulgă bebelușul din brațe, acesta reușind să scape de ea după ce a împins-o. Disperat, tatăl a strigat după ajutor, dar afirmă că se simte profund dezamăgit și că nici personalul magazinului nu a intervenit și nici măcar nu a sunat la poliție când acesta era  „evident”  în dificultate, notează jurnaliștii de

la  Mirror.

Clipe de groază pentru un bărbat care se afla la cumpărături cu fiul său! O femeie a încercat să-i fure copilul chiar din brațe

O femeie a încercat să-i fure lui Jon copilul chiar din brațe

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: FOTO- Durere fără margini, după ce o fetiță de doar 2 ani a fost ucisă cu sălbăticie de concubinul mamei: „101 de leziuni fatale”

Jurnaliștii de la CornwallLive au transmis că, după ce bărbatul și-a povestit întâmplarea, și alți părinți au spus că au fost urmăriți de o femeie potrivit descrierii, în weekend. La scurt timp după ce a intrat în supermarket, Jon a afirmat că femeia s-a apropiat de ei și i-a spus copilului:   „Bună, băiat frumos”. Bărbatul a mărturisit că a zâmbit și a salutat-o, iar mai apoi i s-a părut bizar că femeia se afla și în următorul magazin în care a intrat, dar nu s-a alarmat din această cauză. 

Am observat-o aproape în spatele meu în timp ce   ma plimbam prin magazin   și am început să mă simt ciudat”, a

declarat tatăl micuțului de 2 ani.

Jon a fost urmărit de femeie în fiecare magazin în care a intrat împreună cu fiul său

Mai apoi, Jon a intrat împreună cu fiul său Dexter în alt magazin ca să-i caute micuțului pantofi și a sesizat că femeia era așezată pe scaunele din spatele lor. Aceasta își întindea mâinile către copil, ba chiar l-a întrebat pe Jon dacă îl poate ține pe micuț.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Am spus „îmi pare rău, nu” și am plecat.  A poi mi-am dat seama că era foarte aproape de mine, așa că m-am prefăcut că am uitat ceva și m-am dus din nou în spatele magazinului. Ea s-a oprit și  m-a urmat, l-am luat pe Dex și am plecat de la magazin, cu femeia  în spatele nostru”   a mărturisit Jon.

Citește și: Această femeie are 22 de copii la 25 de ani. Incredibil la ce record vrea să ajungă: „Este cel mai important lucru în viață”

După această scenă, bărbatul a intrat în alt magazin, acolo unde lucrurile au luat o întorsătură total neașteptată.

M-am îndreptat spre partea din spate a magazinului. Când am ajuns acolo și m-am întors să verific, ea era drept în fața mea și spunea „lasă-mă să-l țin în brațe. Nu vreau să te rănesc”. Apoi a început să țipe „acesta este copilul meu, el mi-a luat copilul”. Am început să strig după ajutor, dar nimeni nu a făcut nimic, au continuat să servească și să se uite la pantofi.

Această doamnă a venit la mine de trei ori și a trebuit să o alung, strigând „stai departe”. Am strigat personalului să o ia pe această femeie de lângă mine, ea încearcă să-mi ia fiul, dar nimeni nu a făcut nimic să o scoată sau să ne ducă pe mine și pe fiul meu în siguranță în spatele magazinului. I-am rugat să sune poliția, dar au spus că nu pot și că va trebui să o fac  eu”,  a reconstitui Jon momentele de coșmar.

Nimeni nu i-a sărit în ajutor tatălui disperat

În timp ce încerca să o țină pe femeie la distanță, strângându-l la piept pe Dexter, Jon a scotocit geanta plină cu lucrurile copilului, reușind să pună mâna pe telefon și să sune la poliție.

"Nu m-am simțit niciodată atât de singur într-un magazin plin în care am făcut cumpărături de ani de zile. Sunt atât de dezamăgit de personal și de  oamenii care erau acolo. Odată ce mi-am scos telefonul, femeia a fugit din magazin.  Când m-am întors în parcare, eram atât de paranoic și mă uitam   peste umăr la fiecare două minute", a mai povestit Jon.

Citește și: VIDEO. "Am 54 de ani și așa arăt la plajă". Fotomodelul din Mexic le-a închis gura trolilor cu o apariție neașteptată

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Jon a vorbit cu oamenii legii ajunși la fața locului care i-a spus că urmează să verifice imaginile surprinse de camerele de supraveghere. După ce a postat povestit incidentul pe pagina sa de Facebook, Jon a fost contactat de alți părinți care spun că au fost abordați de femeia din zonă.

O mamă era la cumpărături cu fiica ei de doi ani în Marks & Spencer când a avut o întâlnire tulburătoare cu femeia, duminică. S-a ascuns de ea și apoi a găsit un agent de pază care a escortat-o pe femeie afară din magazin. 

Citește și: Un tânăr de doar 15 ani a murit după ce s-a prăbușit când juca fotbal. Totul s-a întâmplat sub privirile neputincioase ale prietenilor: „Un băiat iubitor și loial”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si