Un bătrân ar fi trecut prin clipe de groază după ce a fost păcălit de doi tineri. Potrivit informațiilor transmise de antena3.ro, bătrânul ar fi scos bani din bancă, iar cei doi s-ar fi oferit să îl ajute să ajungă acasă. Ce s-a întâmplat cu vârstnicul?

Păcălit de doi tineri după ce a scos bani din bancă

Un bătrân din comunca Galicea Mare a trecut prin clipe de groază.

După ce ar fi scos suma de 25.000 de lei din bancă de la Băilești, județul Dolj, vârstinicul ar fi fost abordat de doi tineri, care i-ar promis că îl ajută să ajungă acasă.

Bătrânul ar fi acceptat, iar cei doi tineri se pare că au profitat. Potrivit sursei citate anterior, tinerii suspecți, în vârstă de 18 ani, respectiv 30 de ani, l-ar fi urcat pe bătrân într-un autoturism. Cei doi l-ar fi dus în afara localității Băilești, l-ar fi jefuit și abandonat pe câmp.

Citește și: VIDEO- Sinucidere după tentativă de crimă. Cum a plănuit bărbatul din Timișoara să-și ucidă concubina?

om care deschide masina

Doi tineri i-ar fi promis ajutor, dar ce a urmat este șocant

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cei doi tineri considerați suspecți ar fi fost identificați de autorități. Bătrânul se pare că și-ar fi primit, integral, banii înapoi.

"Astfel, din cercetările efectuate s-a stabilit că în cursul aceleiaşi zile, bătrânul a retras de la o agenţie bancară, din municipiul Băileşti, suma de 25.000 de lei, ocazie cu care a fost acostat de doi tineri, pe care nu-i cunoştea, care i-ar fi promis că-l vor duce la locuinţa sa din comuna Galicea Mare.

Profitând de starea de vădită vulnerabilitate a bătrânului, cei doi l-au transportat cu un autoturism în afara localităţii Băileşti, unde, i-ar fi sustras suma de bani şi l-au abandonat pe un câmp.

În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti au fost identificaţi cei doi tineri, cu vârstele de 18 şi 30 de ani, ambii din municipiul Băileşti, bănuiţi de comiterea faptei, întreaga sumă de bani fiind recuperată şi restituită persoanei vătămate", a transmis IPJ Dolj, într-un comunicat.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Clipe de coșmar pentru o bătrână de 77 de ani, din București. Ar fi fost jefuită și agresată de doi bărbați, în propria casă

masina de politie

Autoritățile ar fi recuperat și înapoiat banii bătrânului

[Sursa foto: istockphotos]

Trei români, jaf ca în filme, în Florența

Trei români ar fi fost filmați în timp ce jefuiau un magazin de optică din Florența. Se pare că hoții ar fi furat mai multe perechi de ochelari de lux. 

Paguba ar ajunge la peste 50 de mii de euro. Hoţii ar fi fost opriţi pe aeroportul din Pisa, înainte de a părăsi Italia, având ca destinație București. Se pare că cei trei romani, cu vârste cuprinse între 33 și 43 de ani, sunt acum la închisoare. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si