O masina a serpuit haotic printre clienti, a lovit mai multe persoane si a fortat intrarea in magazin. Noroc ca stalpii de beton din dreptul acesteia i-au blocat trecerea, altfel s-ar fi produs un macel.

La volanul masinii era un tanar de 20 de ani, originar din Braila. In cursa mortala din parcarea mall-ului, el a incercat cu disperare sa faca cat mai multe victime.

Oprirea din centrul comercial a fost ultima dintr-un sir de evenimente inexplicabile. Totul a inceput dimineata, cand baiatul a mers la targul de masini din oras, in cautarea unui autovehicul. A pus ochii pe unul si impreuna cu proprietarul masinii, a urcat la volan pentru a face o tura prin localitatile apropiate. Intre cei doi a izbucnit un scandal iar tanarul a scos un cutit si l-a atacat pe proprietarul autoturismului. Ca sa scape de victima ce agoniza langa el, a abandonat-o pe marginea soselei si a continuat drumul pe soseaua de centura a orasului. In fata unei statii de transport a vazut alte 2 persoane, pe care le-a acrosat in plin.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

10 persoane i-au cazut, in total, victime. 8 adulti si 2 copii. 9 dintre ele au ajuns la spital, pentru ingrijiri medicale. In stare grava este proprietarul masinii pe care tanarul a furat-o. Barbatul, in varsta de 42 de ani, a fost operat de urgenta.

Autorul atacului a intrat pe mana politistilor, care i-au descoperit o alcolemie de 0,37 de mg/l in aerul respirat.

Tanarul obtinuse permisul de conducere abia in luna februarie a acestui an. Se pare ca ar fi fost o cunostinta mai veche a politistilor, el fiind condamnat anul trecut la 8 luni cu suspendare pentru loviri si alte violente.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si