A fost scandal în toată regula la un centru de agrement din Petroșani. Un tânăr a început să amenințe persoanele aflate la piscină și la sala de jocuri cu un cuțit. Nu a contat că era zi amiază mare și nici că multe persoane au văzut tot incidentul.

Speriați că lucrurile ar putea degenera, polițiștii au fost chemați la locul incidentului care a avut loc în cursul zilei de luni.

Citește și: VIDEO Fiii vrăjitoarei Sidonia contrazic probele din anchetă! Văduva bărbatului ucis, declarații în lacrimi: „Ce legitimă apărare când el, săracul, n-a apucat să facă nimic”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

control judiciar, amenintari, petrosani

„La data de 22 iulie 2024, ora 15:24, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie, cu privire la faptul că, o persoană ar amenința cu un cuțit persoanele aflate în interiorul unei zone de agrement din municipiul Petroșani. Polițiștii ajunși la fața locului au identificat un tânăr de 24 de ani, care ar fi amenințat persoanele aflate la piscina și sala de jocuri din incinta zonei de agrement.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată și tulburarea ordinii și liniștii publice”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Individul a fost plasat sub control judiciar

Tânărul nu s-a ales doar cu dosar penal pentru că i-a pus în pericol pe clienții centrului de agrement, dar a fost și reținut pentru 24 de ore.

Ulterior, acesta a fost prezentat în fața autorităților competente, care l-au pus sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

„În continuarea verificărilor efectuate de către polițiști și în urma probatoriului administrat, la data de 23 iulie, față de persoana în cauză, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de 24 iulie, să fie prezentată unității de parchet competente pentru luarea măsurilor legale care se impun. La data de 24 iulie 2024, față de tânărul de 24 de ani, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, a mai informat IPJ Hunedoara.

Citește și: VIDEO Protest după moartea lui Ayan! Părinții copilului spun că băiețelul ar mai fi trăit dacă ar fi fost tratat cum trebuie

control judiciar, amenintari, petrosani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si