Au fost clipe de panică pe autostrada A1, în județul Sibiu, după ce un microbuz în care se aflau 9 persoane a fost cuprins de flăcări. Din fericire, toți cei 8 pasageri și conducătorul vehiculului au reușit să se salveze.  

La fața locului au venit în scurt timp pompierii, care au reușit să lichideze incendiul.

Citește și: Cum se schimbă Parlamentul European după 9 iunie 2024. Primele rezultate ale votului european

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

microbuz flacari, autostrada a1, pompieri

Pasagerii și șoferii au scăpat ca prin urechile acului. 

[Sursa foto: ISU Sibiu]

Oamenii au scăpat ca prin urechile acului

Microbuzul tracta o platformă pe care se afla un autoturism. Platformă a fost decuplată, aceasta nefiind afectată de incendiu. În ceea ce privește cauza incendiului, salvatorii au descoperit că flăcările au izbucnit din cauza unui scurtcircuit.

„Pompierii militari sibieni au intervenit de urgenţă pe A1 km 276 sensul de mers Sebeş- Sibiu pentru stingerea unui incendiu de autovehicul. La faţa locului s-au mobilizat două autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD.

În microbuz se aflau 8 pasageri şi şoferul, care s-au autoevacuat, neavând nevoie de îngrijiri medicale. S-a acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului care a fost cauzat de un scurtcircuit de la compartimentul motor şi a afectat în totalitate microbuzul”, a transmis, duminică, ISU Sibiu.

Citește și: Doi candidați din Dâmbovița și alte trei persoane, bătaie în toată regula! Spiritele nu s-au calmat decât după ce au intervenit polițiștii

microbuz flacari, autostrada a1, pompieri

Un echipaj SMURD a venit la fața locului. 

[Sursa foto: ISU Sibiu]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si