Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Clipe dramatice pe plaja din Jupiter: Un bărbat și-a pierdut viața, după ce s-a aventurat în marea învolburată

Scene teribile au avut loc aseară pe plaja din Jupiter. După ce salvamarii și-au încheiat tura, un bărbat de 40 de ani a vrut să facă o baie-n marea agitată, dar a fost tras de curenți în larg.

Redactia Stirile Kanal D,

Clipe dramatice pe plaja din Jupiter: Un bărbat și-a pierdut viața, după ce s-a aventurat în marea învolburată

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Raluca Sevastru, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Un bărbat și-a pierdut viața, după ce s-a aventurat în marea învolburată

„În primul rând aș vrea să vă spun că steagul roșu a fost arborat în sudul litoralului pentru că tot județul Constanța s-a aflat sub cod galben de vânt puternic până la ora 10:00.

În ciuda acestui avertisment, dar și a faptului că marea este agitată, un turist de 40 de ani a vrut aseară, după ora 19:00, să intre în apă. A fost tras de curenți în larg, când deja salvamarii își terminaseră programul. Aceștia erau încă în apropiere și când s-a dat alarma au sărit în apă.

Se vede în imagini cum unul dintre salvamarii a notat până la stabilopozi, în încercarea de a-l face pe turist să se prindă de stânci.

A venit și un alt salvamar cu ski-jet și abia atunci bărbatul a fost prins și dus la mal.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

Din păcate însă, manevrele de resuscitare au fost fără succes în cazul turistului de 40 de ani. Bărbatul a fost declarat decedat de medicii de pe ambulanță.

Cu o oră înainte de acest incident tragic, un alt turist din Venus a fost salvat la limită după ce a intrat să facă o baie în mare agitată.”, transmite Raluca Sevastru, corespondent Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI