Close sidebar
Close sidebar

Clipe dramatice pentru celebra "Coana Chiva"! Sotul ei are cancer si va fi operat!

Sotul Natasei Raab, deja cunoscuta "Coana Chiva" , va ajunge pe masa de operatie din cauza cancerului la vezica. Vedeta trece prin clipe groaznice, dupa ce in trecut a suferit si ea de cancer uterin.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

In spatele unui zambet fermecator si a unei atitudini pozitive, actrita Natasa Raab, fost manechin in prezentarile Zinei Dumitrescu, ascunde o drama greu de suportat. Boala sotului ei, medicul Val Gutul, a recidivat, asa ca acesta va suporta o noua operatie. Vedeta si-a anuntat fanii de pe retelele de socializare despre momentele grele prin care trece in ultima perioada:"Pe sotul meu il opereaza luni, iar eu ma simt total nefolositoare. Nu am chef de nimic, vreau sa ma odihnesc”, a scris actrita, iar oamenii au reactionat cu peste 250 de mesaje de incurajare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Anul trecut, la Gala Premiilor Gopo, vedeta spunea ca sotul ei se simte mai bine si ca este foarte greu  pentru un pacient care are profesia de medic. Cei doi au o casnicie frumoasa de mai bine de 37 de ani, dar nu au reusit sa faca copii tot din cauza problemelor de sanatate.

In urma unui cancer de col uterin de care aceasta s-a vindecat, au disparut si sansele ei de a mai face copii. Impreuna au trecut cu bine si peste aceasta incercare, dar iata ca viata ii aduce din nou in fata unui moment dureros. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI