Băiețelul în vârstă de 3 ani rămăsese blocat în autoturismul încins, la o temperatură de peste 37 de grade, iar cheile maşinii se aflau în interior.

Clipe dramatice pentru doi părinți! Fiul lor de doar 3 ani a rămas blocat în mașina încinsă. S-au chinuit disperați să-l scoată de acolo

Citește și: Gestul uimitor făcut de Messi la Inter Miami. Gol magnific în primul meci în SUA

După o serie de minute în care au folosit ciocanul, au reușit să spargă geamul.

Mama a intrat imediat în mașină și l-a scos pe copilul mic afară. În ziua incidentului, afară era caniculă extremă, ceea ce i-a îngrijorat pe părinți în legătură cu riscul de supra-încălzire al micuțului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: O simplă mușcătură de purice l-a adus pe un bărbat în pragul morții. Acestuia i-au fost amputate ambele mâini și părți din picioare

Părinții aveau dreptate atunci când s-au panicat, mai ales că experții susțin că temperatura dintr-o mașină lăsată în soare poate crește cu 20 de grade Celsius în doar 10 minute.

Fetiță de zece luni, moartă după ce a fost lăsată în mașină mai multe ore. Afară erau înregistrate 40 de grade Celsius

Un bebeluș de zece luni a fost lăsat într-o mașină timp de mai multe ore. Acesta a devenit cea mai recentă victimă a caniculei din SUA.

Potrivit Biroului șerifului din comitatul Baker, bebelușul a fost lăsat într-o mașină, în afara orașului Jacksonville, Florida.

Citește și: Cerere în căsătorie inedită, la camera de gardă. O tânără a fost cerută de soţie pe patul de spital. Logodna inițială a fost întreruptă de atacul unui bizon

Autoritățile care investighează acest caz sunt de părere că a fost lăsat din greșeală în mașină, pentru o perioadă lungă de timp.

Nu au fost făcute publice detalii despre timpul pe care anchetatorii cred că bebelușul l-a petrecut în mașină, sau cine a remarcat faptul că acesta lipsește.

Citește și: FOTO/VIDEO- Greșeala teribilă făcută de o femeie care a vrut ruj permanent pe buze: „Toți spun că arăt ca un monstru!”

În urma statisticilor de pe un site de monitorizare a vremii din apropierea orașului Macclenny, temperatura minimă a fost de 22,7 grade Celsius. După-amiază, maxima temperaturii a ajuns la 37, 2 grade Celsius, potrivit mirror.co.uk.

Citește și: Fetiță de zece luni, moartă după ce a fost lăsată în mașină mai multe ore. Afară erau înregistrate 40 de grade Celsius


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si