Close sidebar
Close sidebar

Clipe dramatice pentru Irina Radu! Fosta șefă a TVR a fost prinsă de cutremur în Albania! ”Cum se vede, avem ceva stricăciuni!” FOTO

Cunoscuta jurnalistă Irina Radu a trăit clipe de groază în Albania, unde ieri s-a înregistrat un cutremur cu magnitudinea de 6,4 pe scara Richter.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Cunoscuta jurnalistă Irina Radu a trăit clipe de groază în Albania, unde ieri s-a înregistrat un cutremur cu magnitudinea de 6,4 pe scara Richter. În prezent, fosta şefă a Televiziunii Române ocupă o funcţie importantă în cadrul Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE).

Citeste si: Ce face azi preotul care acum un an şi-a dat foc la sfinţirea Catedralei Neamului! George Ciulei a ajuns organizator de spectacole de teatru şi colaborează cu actori celebri!

Citeste si: „Trebuie să plecăm de acasă! Cutremurul...” Anunț înfiorător

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Imediat după producerea cutremurului, Irina Radu a postat următorul mesaj: 

”3.55 ora Albaniei, cutremur 6.4. suntem bine, multumim lui Dumnezeu. Va multumesc pentru grija, telefoane, mesaje- conteaza enorm cand esti departe, sa primesti energie buna de la oameni dragi. Cum se vede, avem ceva stricaciuni... Matei doarme, azi scolile sunt inchise. Joel verifica apartamentul.
We are ok after this early morning earthquake (6.4

and many replicas, also following the other big one, 5.7 one month ago...too much) Thank you colleagues and friends for checking on us!”, a notat Irina Radu. 

Bilanțul cutremurului din Albania a ajuns la 15 morți și 625 de răniți. Totodată, zeci de persoane au fost scoase de sub dărâmături.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI