Close sidebar
Close sidebar

Clipe dramatice seara trecuta pentru locuitorii unui bloc din Capitala

Au vazut cum fumul gros le invaluie apartamentele, asa ca oamenii s-au refugiat pe schela din exterior, montata pentru reabilitarea termica a fatadei! 7 locatari au avut nevoie de ingrijiri medicale!

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pompierii au fost nevoiti sa evacueze batrani si copii speriati, suprinsi la etajele superioare ale blocului! Focul a izbucnit la un apartament de la etajul 3. Flacarile s-au extins si in exterior si au mistuit mai multe elemente de mobilier depozitate pe casa scarii! Iar fumul gros a patruns si in apartamentele vecine. Speriati, unii oameni au iesit pe geam si s-au refugiat pe schela montata pe fatada cladirii.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Ambulantele chemate de urgenta pe strada Ramnicu Valcea din sectorul 3 au preluat 7 persoane, intre care si 2 copii. Din fericire nimeni nu este ranit grav! Anchetatorii urmeaza acum sa stabileasca de la ce a pornit incediul! Incendiul ar fi izbucnit la etajul 3, dupa ce mobilierul depozitat de cativa locatari, pe scara blocului, s-a aprins. Nu se stie inca cum, dar se fac cercetari.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI