Julissa Catalan a dezvaluit faptul ca sora ei, Emma, a murit de cancer de colon in 2010. Ar fi avut sanse sa traiasca, spun medicii, daca ar fi cerut ajutor de la primele simptome. Cand a primit diagnosticul, boala era, deja, in stadiul IV.

Emma a ignorat simptome precum regurgitaţii urat mirositoare, oboseala cronica, diaree, sange in scaun si crampe dureroase. S-a gandit ca aceste semne sunt rezultate unor boli usoare, precum o alergie alimentara sau sindrom premenstrual.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In primavara anului 2005, familia Emmei si-a dat seama ca ceva nu este in regula cu ea. Emma iesise la alergat cu o alta sora a ei, cand a simţit nevoia sa mearga urgent la baie. S-a oprit in cel mai apropiat fast-food, dar cand s-a intors de la toaleta, avea pantalonii plini de sange.

Pentru ca nu mai putea ascunde faptul ca este bolnava, i-a spus surorii ei ca are aceste simptome de aproape un an.

Cistete aici mai mult


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si