„Te omor dacă intri în casă și apoi mă duc la închisoare. Nu-mi pasă de nimic, foc îți dau!”, aceasta era una dintre amenințările pe care românul în vârstă de 55 de ani i le dresa româncei, cea care până nu de mult i-a fost soție, notează jurnaliștii de la  Fanpage.

Conform acuzațiilor, românul consuma adesea băuturi alcoolice, iar când o făcea, atunci începea calvarul pentru familia sa.

De multe ori, individul și-a maltratat atât fosta soție, o româncă în vârstă de 43 de ani, cât și pe fiica lor, care încă este minoră. Scenele de coșmar, denunțate de româncă, ar fi continuat și după ce soții au decis să pună punct relației.

Citește și: Infirmiera 'blondă, cu zâmbet angelic' din Anglia, acuzată de uciderea mai multor nou-născuţi, își va afla pedeapsa

În urma divorțului, fostul soț, dar și tatăl copilului ei, i-a cerut româncei să locuiască în aceeași casă cu el și fiica lor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

La scurt timp după, acesta a părut că s-a răzgândit și le-a cerut celor două să părăsească locuința, strigând către fosta soție: „Dacă intri în casă, te omor și apoi mă duc la închisoare. Nu-mi pasă de nimic, foc îți dau!”.

Bărbatul a continuat să o terorizeze și după divorț

Românca în vârstă de 43 de ani a reușit în cele din urmă să-l facă să plece din locuință, dar bărbatul s-ar fi întors acasă într-o zi și ar fi încercat să dărâme ușa de la intrare cu umărul.

În momentul în care a bănuit că fosta sa soție a solicitat intervenția oamenilor legii, românul în vârstă de 55 de ani a rupt-o la fugă.

În istoria lor de cuplu, au existat multiple incidente de violență comise de către bărbat. La un anumit moment, s-a întâmplat ca el să pună mâinile pe gâtul femeii, în timp ce fiica lor asista îngrozită la scenele de coșmar, plângând din răsputeri.

Citește și: Sfârșit tragic pentru Angela! Bucătăreasa româncă s-a stins din viață departe de meleagurile natale: „Odihnește-te în pace, draga noastră”

Din nefericire, românul în vârstă de 55 de ani nu s-a oprit aici: acesta a revenit cu amenințările la adresa fostei soții, după ce a aflat că femeia și-a refăcut viața împreună cu alt bărbat. Agresorul i-ar fi amenințat pe amândoi spunând:

„Vă sparg capetele la amândoi, vin să vă caut acasă și vă omor”,  iar apoi ar fi încercat să-l atace pe iubitul româncei cu un ciob de sticlă spartă.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Individul în vârstă de 55 de ani a fost arestat și transferat la închisoarea din Catania.

Citește și: Scandal la bordul unui avion! Doi bărbați s-au luat la bătaie și au întârziat cursa două ore


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si