Close sidebar
Close sidebar

Clipe grele pentru Thalia! După ce a ajuns de urgență la spital, acum a primit vestea morții unui bărbat important din viața ei: "Vei rămâne cel mai bun"

Thalia trece prin clipe grele! Artista a aflat că un bărbat important din viața sa a murit.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Îndrăgita artistă Thalia traversează o perioadă extrem de dificilă, după ce a aflat că stilistul ei, cel care s-a ocupat cu imaginea sa de atâtea ori în momentele importante, chiar și la nuntă, s-a stins din viață.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Thalia este în doliu, după ce a aflat că stilistul ei a murit.

Pe pagina ei de Instagram, vedeta a postat o fotografie cu ea, din ziua nunții, alături de cel care s-a ocupat ca ea să arate impecabil. De asemenea, Thalia a postat un mesaj cutremurător, pentru acesta.

 

Mesaj emoționant publicat de Thalia, după ce a aflat că bunul ei prieten a murit

„Coincidențele... Ieri s-a întâmplat să găsesc această fotografie, în timp ce organizam folderele cu poze, de pe calculator.

Văzându-te, mi-am adus aminte de personalitatea ta unică. Ziua în care te-am întâlnit a fost cea în care am vrut să-mi schimb radical aspectul și am vrut să-mi tai părul până la umeri.
Răspunsul tău a fost NU și mi-ai zis: părul tău este imaginea ta. Ești una dintre puținele vedete naturale.

Așa că nu l-am tăiat mai mult de două degete. Mi-am amintit, de asemenea, de ziua în care ai avut grijă de părul meu, la nuntă.

Ai făcut-o cu atât grijă... Ieri mă gândeam că dacă voi merge la Miami, te voi vizita, ca astfel că aflu, azi, că ai mers pe un alt drum. Un geniu al industriei modei tocmai a plecat. Mulțumesc pentru tot, vei rămâne cel mai bun” a scris Thalia, pe Instagram.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI