Close sidebar
Close sidebar

Clotilde Armand, despre relatia cu Soros: A avut un efect bun asupra noastra

Clotilde Armand, despre relatia cu Soros: A avut un efect bun asupra noastraClotilde Armand a explicat, joi seara, ca ea nu îl cunoaste pe omul de afaceri George Soros personal, dar ca Fundatia Soros s-a oferit sa îl ajute pe sotul ei la un moment dat.„Pe Soros, eu nu-l cunosc. Singurul lucru de care am aflat despre el este faptul ca sotul meu când a fost sa studieze în strainatate a primit un bilet de avion si a acceptat pentru ca nu avea bani. Urma sa mearga la MIT. Fundatia aceasta a zis ca îi plateste biletul de dus. Sotul meu a cerut dus întors. Fundatia Soros n-a vrut - a zis sa-i plateasca doar dus. Sotul meu a fost asa deguzstat si el a zis ca nu va ramâne în America si ca baza lui va fi în România. Initial a acceptat biletul, dar pe urma l-a refuzat. George Soros a avut un efect bun asupra noastra, pentru ca din cauza lui suntem aici”, a spus Clotilde Armand la Digi24. Clotilde Armand a explicat, joi seara, ca ea nu îl cunoaste pe omul de afaceri George Soros personal, dar ca Fundatia Soros s-a oferit sa îl ajute pe sotul ei la un moment dat.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

„Pe Soros, eu nu-l cunosc. Singurul lucru de care am aflat despre el este faptul ca sotul meu când a fost sa studieze în strainatate a primit un bilet de avion si a acceptat pentru ca nu avea bani. Urma sa mearga la MIT. Fundatia aceasta a zis ca îi plateste biletul de dus. Sotul meu a cerut dus întors. Fundatia Soros n-a vrut- a zis sa-i plateasca doar dus. Sotul meu a fost asa deguzstat si el a zis ca nu va ramâne în America si ca baza lui va fi în România. Initial a acceptat biletul, dar pe urma l-a refuzat. George Soros a avut un efect bun asupra noastra, pentru ca din cauza lui suntem aici”, a spus Clotilde Armand la Digi24.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie care a aplicat pentru un job a primit un răspuns ciudat, 48 de ani mai târziu- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI