În timp ce Marcel Ciolacu anunța încă de ieri că George Tuță a câștigat primăria Sectorului 1, Clotilde Armand spune că există nereguli mari la numărarea voturilor.

După ce a cerut renumărarea voturilor, Clotilde Armand este hotărâtă să îl dea în judecată pe Toni Greblă, președintele Autorității Electorale Permanente.

Citește și: Situație fără precedent la Primăria Sectorului 1. George Tuță a cerut ca sacii cu voturi să fie păziți, iar Clotilde Armand face acuzații grave: "I-am prins că vor să fure"

clotilde armand, voturi, aep, primar sector 1

Edilul vrea să depună plângere penală împotriva președintelui AEP. 

[Sursa foto: Facebook ]

Clotilde Armand, acuzații grave la adresa președintelui AEP

Actualul primar al Sectorului 1 îl acuză pe Toni Greblă de o organizare defectuoasă a alegerilor din data de 9 iunie 2024. Clotilde Armand spune că în cazul proceselor verbale există indicații pe linie politică pentru ca acestea să fie închise cât mai rapid, fără a mai avea loc o renumărare a voturilor, așa cum a solicitat.

„Voi depune plângere penală împotriva președintelui AEP, Toni Greblă pentru modul defectuos de organizare al alegerilor locale și europarlamentare și instigare la fals.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Se dau indicații pe linie politică ca procesele- verbale din mai multe secții cu problemă să fie închise rapid, fără a se mai face renumărarea voturilor. Această comasare produsă de PNL PSD a dus la un volum crescut de muncă în secțiile de votare. Pe fondul oboselii, au loc multe nereguli și falsuri și au permis fraude electorale. Procesul electoral a fost suspendat în 22 de județe din cauza oboselii și a caniculei, iar sacii cu voturi şi toate materialele electorale au fost predate şi au fost păzite peste noapte de jandarmi.

Acest haos generalizat a fost patronat de Toni Greblă. Președintele AEP, Toni Greblă, trebuie să-și asume că nu a fost în stare să organizeze aceste alegeri și să-și depună demisia”, a scris primarul Sectorului 1, pe pagina sa de Facebook. 

George Tuță a pus sacii cu voturi sub pază. Clotilde Armand spune că o parte dintre voturi au fost furate 

În urma rezultatelor parțiale, George Tuță a câștigat funcția de primar al Sectorului 1, obținând 33.576 dintre voturi, cu o diferență de 672 de voturi față de Clotilde Armand, care s-a clasat pe locul al doilea.

Clotilde Armand nu este de acord cu rezultatul parțial și susține însă că voturile au fost furate, în contextul în care diferența de voturi dintre ea și George Tuță este una mică. Astfel, ea a cerut renumărarea voturilor.

Pe de altă parte, George Tuță a recurs la măsuri extreme și a ales să pună sacii cu voturi sub paza autorităților.

„Clotilde trebuie să plece, avem toate procesele verbale pentru Sectorul 1. Există o diferență de 681 de voturi între mine și Clotilde. Au rămas voturile la Biroul Electoral al Sectorului 1, au fost păzite toată noaptea. Am venit să asist la numărarea voturilor, să protejăm voturile românilor”,

a transmis George Tuță.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

De asemenea, candidatul PNL spune că nu există nici măcar o șansă de fraudă la aceste alegeri, pentru că a asistat personal la procesul electoral și chiar și la numărarea voturilor din unele secții.

Citește și: VIDEO Nicușor Dan, câștig zdrobitor în fața Gabrielei Firea și a lui Cristian Popescu Piedone

clotilde armand, voturi, aep, primar sector 1

Clotilde Armand

[Sursa foto: Facebook ]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si