Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a declarat că nu prelungește starea de alertă. „Prefectul Capitalei a decis să nu prelungească starea de alertă în Sectorul 1 pentru că astăzi la prefectură a avut loc o întâlnire între reprezentanţii companiei de salubrizare şi Primăria Sectorului 1 iar compania Romprest Service S.A, din cauza căreia am ajuns să avem stare de alertă pe raza administrativ teritorială a Sectorului 1, a dat asigurări că nu mai şantajează autoritatea locală şi că poate asigura continuitatea serviciului public de salubrizare aşa cum prevede legea salubrizării şi regulamentul municipial de salubrizare”, a scris Clotilde Armand, luni pe Facebook.

Citeste si: VIDEO- Pericol pentru sănătatea publică- criza gunoaielor din Sectorul 1

Ce a anunțat Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand

Clotilde a mărturisit că a acceptat compania de salubrizare „ceea ce noi am spus de aproape un an de zile şi a refuzat sistematic să priceapă, menţinând un şantaj ticalos: fără facturi umflate şi fără curăţenie fictivă. În caz contrar vom aveam din nou stare de alertă”.

Citeste si: VIDEO| Gunoaiele pot declanșa criza sanitară

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

clotilde-armand-stare-de-alerta-sector-1
Clotilde Armand pe teren.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Un nou atac dur: Avocata Diana Șoșoacă le cere procurorilor DNA să o ancheteze pe Clotilde Armand: "Eu nu pot să o consider un cetăţean român"

Prefectul Capitalei Alin Stoica a anunţat că nu va fi prelungită starea de alertă în Sectorul 1 pentru o perioadă de 15 zile, începând din 23 august, aşa cum a fost solicitat de către Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al Sectorului 1.

Citeste si: Clotilde Armand, filmată în sala cu sacii cu voturi după alegerile de la Primăria Sectorului 1? Imaginile momentului

Citeste si: Ce salariu are Clotilde Armand la Primăria Sectorului 1


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si