E posibil ca in cenusa si sub resturile cladirii sa existe probe importante ce pot duce la elucidarea acestui caz, insa specialistii in rezistenta constructiilor nu le permit celor care desfasoara ancheta sa intre in club pentru ca structura se poate prabusi in orice moment.

Cei care se ocupa de caz au reusit sa patrunda pana acum in zone mai putin periculoase ale localului, dar ei sunt de parere ca in alte locuri ar putea sa gaseasca dovezi ce i-ar duce la finalizarea anchetei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pana in acest moment exista doua posibilitati care sunt luate in calcul. Una dintre ele este legata de o defectiune tehnica la instalatia electrica, in timp ce cea de-a doua este legata de o mana criminala care ar fi pus intentionat focul. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si