După meciul disputat cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, pe data de 4 august 2021, Clubul Sportiv al Armatei Steaua a fost sancţionat cu o penalitate sportivă de 10.000 de lei de Comisia de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal pentru incidentele produse de suporterii proprii la meciul cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc din prima etapă a Ligii a II-a, informează site-ul oficial al Federației Române de Fotbal (FRF).

Scorul a fost de 1-0 pentru CSA Steaua și s-a disputat la data de 4 august 2021, pe Stadionul Steaua din Capitală, în cadrul primei etape a Ligii a II-a.

CSA Steaua a fost amendată din cauza propriilor suporteri

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a fost sancţionat cu o penalitate sportivă de 10.000 de lei de Comisia de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal pentru incidentele produse de suporterii proprii la meciul cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc din prima etapă a Ligii a II-a, informează site-ul oficial al Federației Române de Fotbal (FRF).

Gruparea militară a fost încadrată de membrii comisiei la articolele din Regulamentul Disciplinar care sancţionează afişarea sub orice formă de inscripţii rasiste, xenofobe şi jignitoare, scandarea de cuvinte/expresii jignitoare şi obscene, precum şi la cel privitor la introducerea şi aruncarea de în terenul de joc a materialelor explozive, incendiare şi fumigene.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

"În baza art. 82/1 şi 3/b raportat la art. 83/2/c din RD, CSA Steaua Bucureşti se sancţionează cu penalitate sportivă de 5000 lei În baza art. 82/1 şi 3/a şi c raportat la art. 83/2/d din RD, CSA Steaua Bucureşti se sancţionează cu penalitate sportivă de 10.000 lei În baza art. 45/1 din RD, CSA Steaua Bucureşti va executa sancţiunea penalitate sportivă de 10.000 lei", se arată în soluţia Comisied e Disciplină a FRF.

Suporterii au folosit materiale pirotehnice în timpul meciului

Galeria Stelei, prezentă în număr mare pe arenă, a folosit materiale pirotehnice, torţe, fumigene şi petarde, obligându-i pe organizatori să facă dese apeluri pentru restabilirea ordinii. Totodată, ei au scandat lozinci xenofobe la adresa echipei din Miercurea Ciuc.

Suporterii CSA Steaua[Sursa foto: antenasport.ro]

Reproșuri la adresa lui Gigi Becali

De asemenea, suporterii stelişti au afişat un banner cu mesaj reprobabil la adresa patronului FCSB, Gigi Becali. Pe cealaltă parte, în Peluza sud, suporterii stelişti au arborat o cruce, cu numele Gheorghe Becali şi anii 1958 şi 2021.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si