Clipe de groază pentru femeia care a fost atacată de câini 

Șocată de ceea ce se întâmplă, tânăra mămică și-a luat băiețelul de numai 4 ani în brațe pentru a-l proteja.  

Incidentul a avut loc în zona Cetatea Fetei din localitatea Florești.

Citeste si: Mamă și fiu, sfâșiați de câini în timp ce se plimbau

Femeia a ajuns la spital

În urma teribilului incident, victima a ajuns la spital. Medicii au anunțat că starea femeii e una stabilă, însă va dura ceva timp până când se va recupera în totalitate. Copilul nu a avut de suferit în urma atacului, alegându-se doar cu o sperietură zdravănă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Eu nu am treabă cu câinii, mi-s foarte dragi animalele, dar trebuie făcut ceva cu acești câini pentru simplul fapt că sunt agresivi! E plin de copii în tot Floreștiul… nu e okay deloc, copilul meu îmi era de mână când m-a mușcat pe mine, se putea să îl muste și pe el… Trebuie făcut ceva legat de situația aceasta”, a decarat femeia, potrivit playtech.ro.

Citeste si: VIDEO| Copil de trei ani, mușcat de față de un câine, pe plaja din Mamaia Nord

Locuitorii din Florești sunt revoltați din pricina câinilor vagabonzi care sunt foarte agresivi. Reprezentanții Poliției Locale spun că în urmă cu doar câteva zile s-a intervenit pe strada Stejarului pentru a captura un câine maidanez foarte agresiv. 

Locuitorii din Sibiu, terorizați de câinii agresivi fără stăpân

Astfel de evenimente s-au întâmplat și în orașul Sibiu, acolo unde oamenii sunt efectiv terorizați din cauza agresivității câinilor maidanezi care își fac veacul între magazinul Dedeman din Șelimbăr și cartierul Arhitecților din Cisnădie. De teama animalelor, oamenii refuză să mai iasă din casă. Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost atacat de maidanezi, iar o femeie a fost și ea mușcată, în timp ce se afla la plimbare cu fetița sa. 

Citeste si: Tatăl lui Ionuț Anghel, băiatul ucis de câini, actor în comedia Borat 2! Imagini inedite filmate într-un sat de romi de lângă Sighișoara EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si