Close sidebar
Close sidebar

Cluj-Napoca, orasul din Romania cu mai multi turisti decat locuitori

Clujul a avut, in 2016, mai multi turisti decat locuitori. Aproximativ 370.000 de persoane au vizitat orasul din inima Transilvaniei, majoritatea venind din Europa si SUA. La ultimul recensamant, populatia orasului era putin sub 325.000 de locuitori.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Turistii raman impresionati de Cluj, de arhitectura de aici, dar si de istoria orasului: "Nu am auzit de el pana acum, dar zburam pe aici si de aceea am venit sa îl vizitam. Suntem din Anglia. E foarte frumos, cultural si arhitectura e frumoasa”, spune un turist.

Fata de 2015, numarul vizitatorilor a crescut cu peste 10%. Anul acesta, autoritatile se asteapta si la multi turisti, astfel ca au inceput deja sa investeasca peste 9 milioane de lei in zone pietonale mai mari si pentru a deschide noi obiective turistice.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„In 2016 am avut cu 15% mai multi turisti care au vizitat Cluj-Napoca decat in anul 2015, iar numarul total al celor care ne-au vizitat a depasit locuitorii rezidenti ai orasului, fiind apreciati la circa 370.000 de vizitatori, turisti, pe tot anul 2016”, a declarat Oana Buzatu, purtator de cuvant al Primariei Cluj-Napoca, potrivit Digi24.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI