Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| O femeie a fost violată în timp ce se afla la duș, într-o cameră de hotel

Caz șocant în Cluj-Napoca. O femeie a fost violată într-un hotel de 3 stele în timp ce aceasta se afla la duș. Camera rămăsese deschisă, iar un bărbat a intrat peste aceasta în baie.

Andreea Bolocan,

O femeie a fost violată în duș [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un tânăr în vârstă de 25 de ani care nu era cazat la hotelul unde se afla femeia violată, a reușit să intre peste aceasta în baie deoarece ușa de la cameră era descuiată.

Femeia în vârstă de 49 de ani este din Spania, dar are domiciliul în județul Cluj-Napoca. Acesta inițial nu a vrut să se prezinte la IML și nu a vrut să depună plângere la poliție, ulterior s a răzgândit. Pe bărbat poliția l-a găsit la scurt timp, s-au făcut percheziții la locuința lui în data de 16 august, și tot atunci a și fost reținut, în data de 14 ea a anunțat poliția.

Citeste si: VIDEO| NOI imagini exclusive cu criminalul educatoarei! Cum a fost prins și ce le-a spus autorităților: "Nici mort nu voi scoate vreun cuvânt despre ce s-a întâmplat" 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ușa camerei de hotel era deschisă [Sursa foto: PixaBay]

Agresorul sexual a fost arestat preventiv

Polițiștii au identificat autorul, iar în baza probatoriului administrat, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat unei instanțe de judecată, care a emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Totul s a întâmplat în data de 14 august. După incident femeia a sunat la 112, însă el i-a smuls telefonul din mână, a scos cablul telefonului fix din camera, a imobilizat o și a întreținut relații sexuale.

Cei doi nu se cunoșteau

După mai multe investigații a reieșit faptul că cei doi nu se cunoșteau și tânărul a intrat în hotel când nu era nimeni la recepție și din păcate, poliția a anunțat că nu exista camere de supraveghere la hotel. 

Citeste si: VIDEO| O fată de 16 ani a ucis un bărbat care a încercat să o violeze

Într-un comunicat al Poliției din Cluj-Napoca se arată faptul că polițiștii municipiului Cluj-Napoca- Biroului de Investigații Criminale au reținut, la data de 16 august, un bărbat de 25 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol și violare de domiciliu, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

De asemenea, la aceeași dată, polițiștii Biroului de Investigații Criminale, împreună cu polițiști din cadrul Serviciul Criminalistic Cluj, au desfășurat o percheziție la locuința celui în cauză, fiind identificate mai multe articole vestimentare, despre care există indicii că ar fi fost purtate în momentul săvârșirii faptei.

În fapt, poliția a fost sesizată în noaptea de 14 august de către o femeie, de 49 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce aceasta se afla cazată, în regim hotelier, în Cluj-Napoca, o persoană necunoscută ar fi pătruns în cameră și, prin constrângere, ar fi agresat-o sexual.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI