Purtatorul de cuvant al ISU Cluj a precizat ca, deocamdata, nu se cunoaste starea soferului care este incarcerat.

Pana la ora actuala, nu s-a stabilit cate persoane se aflau in autocar, dar medicii sunt la fata locului pentru a evalua starea de sanatate a tuturor pasagerilor si urmeaza sa decida cate persoane vor mai fi transportate la unitati medicale.

La randul lor, reprezentantii Politiei Judetene Cluj au precizat ca accidentul s-a produs pe drumul national 1 C Dej- Baia Mare, la iesirea din localitatea Catcau, in apropiere de Dej, traficul in zona fiind complet blocat.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Cluj, Carmen Jucan, a declarat, pentru News.ro, ca accidentul a fost provocat de un tanar de 27 de ani, din judetul Salaj, care circula cu autoturismul pe drumul national 1 C, intre Coplean si Catcau.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”La un moment dat, a acrosat o autoutilitara, ulterior lovind autocarul, care s-a rasturnat pe o parte”, a declarat Carmen Jucan.

soferul autoturismului a fost incarcerat, dar a fost deja scos din masina de catre echipele de interventie si a fost transportat la spital.

De asemenea, au fost transportate pana acum la spital patru persoane ranite care se aflau in autocar, medicii fiind inca la fata locului.

Jucan a precizat ca autocarul efectua o cursa regulata de la Baia Mare, in autovehicul fiind, in momentul accidentului, in jur de 20 de persoane.

Politistii fac in continuare cercetari la fata locului, iar traficul este complet blocat.

Din primele informatii, se pare ca accidentul s-a produs dupa ce autoturismul a patruns pe sensul opus de mers. Informatiile preliminare indicau sase raniti din autocar si soferul autoturismului incarcerat, insa constient.

in judetul Cluj a fost activat Planul Rosu de interventie pentru gestionarea evenimentelor cu victime multiple.

La fata locului intervin o autospeciala pentru transport personal si victime multiple (ATPVM), o ambulanta SMURD de terapie intensiva, un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean Cluj si o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare.

Citeste si: Armata Romana si-a scufundat un TAB. Cum s-a intamplat

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si