Close sidebar
Close sidebar

Cluj: Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul al saselea al unui bloc

Un barbat a murit, marti seara, in Cluj-Napoca, dupa ce s-a aruncat de la etajul al saselea al unui bloc de locuinte din cartierul Manastur, victima avand probleme psihice, potrivit apropiatilor.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul a avut loc marti, in jurul orei 17.00, pe strada Mehedinti, din cartierul clujean Manastur.

Barbatul, in varsta de 35 de ani, despre care apropiatii si surse din randul anchetatorilor spun ca tocmai fusese externat si suferea de boli psihice, s-a aruncat de la etajul al saselea, acolo unde se afla apartamentul in care locuia.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Cluj, la fata locului s-a deplasat o ambulanta SMURD, iar medicii l-au resuscitat timp o ora si jumatate, insa barbatul nu a mai putut fi salvat.

Politistii din cadrul IPJ Cluj au deschis o ancheta pentru a stabili conditiile si motivele exacte pentru care barbatul a recurs la acest gest.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI