Parca s-a rasturnat Arca lui Noe! Bufnite, berze, veverite, cactusi mexicani, dar si Alba ca Zapada si cei 7 pitici dau pe-afara in gradinile de bloc!

Stapani peste figurinele din ipsos din paradisul de muscate sunt nimeni altii decat... locatarii! Muncesc pe branci si se vede!  "Multa lume vine si admira! E atractia cartierului. Si copilasii vin sa vada piticii", spun oamenii.

PASIUNE LA ORAS

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

Daca s-ar organiza o competitie intre cele mai frumoase gradini de la bloc, marele premiu sigur s-ar duce la acest barbat! Omul a reusit sa faca un adevarat muzeu din spatiul anost de sub balcon!

In spatiul de recreere, harnicul gradinar de la oras a strans tot felul de obiecte. Pe langa copacii infloriti a pus mai multe ghivece de flori pe o caruta adusa de la tara, a improvizat o fantana din lemn pe care stau doua berze si a indesat si steagul Romaniei... Totul, intr-un stil nemaivazut.

HOTILOR, PAZEA!

Cand ai asemenea mosie, invidia e mare! Impotriva celor care-i pun gand rau, nea Cosma si-a pus, la locul sigur, o camera de supraveghere!   "Cate o floare mai fura.", spun necajitii proprietarii.

Astfel de gradini intalnim des in Ardeal! Acest bloc, spre exemplu, e inca o dovada! 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si