Close sidebar
Close sidebar

Coadă imensă la centrul de vaccinare de la Spitalul Universitar din Capitală. Oamenii așteaptă de ore în șir

În fața unui centru de vaccinare de la spitalul Universitar din București, peste 100 de persoane așteaptă să primească rapelul de la primele ore ale dimineții.

Andreea Bolocan,

Coadă la centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgență București [Sursa foto: libertatea.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Persoanele prezente în coadă susțin că așteaptă în fața centrului de vaccinare de la Spitalul Universitar din București încă de la ora 7 dimineața. Ei au venit pentru a primi rapelul și au sfârșit prin a asta în frig ore întregi.

Dozele de rapel lipseau

După câteva ore, când au cerut să li se explice ce se întâmplă, li s-a spus că lipseau dozele de rapel și că a fost o problemă de aprovizionare de la depozit.

"În primă fază au băgat cam 10 persoane înăuntru, că s-a făcut scandal, că s-a stat așa de mult timp și ni s-a spus că există o pauză de 10 minute.

După ce am cerut să vorbim cu cineva, ni s-a spus că nu sunt momentan doze și că trebuie să vină de la Cantacuzino.

Centrul de vaccinare Spitalul Universitar de Urgență din București

Citeste si: Trei noi cazuri de infectare cu noua tulpină Sars-Cov-2. Unde au fost infectați pacienții

Dozele de vaccin au întârziat

Am înțeles că acum a venit vaccinul, așteptăm. Încă nu a fost reluat procesul de vaccinare", a declarat una dintre persoanele care aștepta la rând de la ora 10.00, dar care a adăugat că atunci când a ajuns la centrul de vaccinare în fața ei erau multe persoane care erau acolo de câteva ore, conform Digi24. 

CNCAV a anunțat întârzierea dozelor de vaccin

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) precizează, referitor la întârzierea dozelor de vaccin de la compania Pfizer BioNTech aşteptate luni dimineaţă, că în cursul serii tranşa alocată pentru Bucureşti, Constanţa, Craiova, Braşov şi Iaşi va ajunge pe Aeroportul din Otopeni, de unde dozele vor fi trimise către centrele regionale. Marţi, restul dozelor vor ajunge pe aeroporturile din Cluj-Napoca şi Timişoara.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citeste si: Experții OMS, dezvăluiri după ancheta din Wuhan. Ce spun despre "virusul scăpat din laborator"

"Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, livrarea cantităţilor de vaccin pregătite pentru ţara noastră a fost întârziată, însă s-a identificat soluţia optimă pentru ajungerea acestora în România şi continuarea în bune condiţii a procesului de vaccinare. Astfel, în cursul acestei seri, tranşa alocată pentru Bucureşti, Constanţa, Craiova, Braşov şi Iaşi va ajunge pe Aeroportul din Otopeni", a transmis, luni seară, CNCAV.

Marţi dimineaţă, dozele de vaccin au plecat din Aeroportul Otopeni către centrele regionale din judeţele Constanţa, Craiova, Braşov şi Iasi, respectiv către Centrul Naţional de Stocare Bucureşti.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI