Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nici nu a trecut bine de ora 10, ca la intrarea in DNA e deja aglomeratie. Avocati si inculpati asteapta sa treaca de filtrul jandarmilor. Isi face aparitia si presedintele PSD Liviu Dragnea. Trece grabit de jurnalisti, dar se impiedica de coada. Asa ca se aseaza cuminte in randul organizat si sta. Isi da seama ca in coada sunt si oameni pe care ii cunoaste. Asa ca ii saluta si incepe o conversatie.


Incet-incet, isi fac aparitia si alte personalitati de prim rang. Medicul Alexandru Ciocalteu, fost manager al spitalui Sfantu ioan, are si el treaba cu procurorii DNA.


Minute-n sir au stat la coada avocati si inculpati. La iesire, Liviu Dragnea a rabufnit.

"Asa cum se statea la coada la paine, se sta la coada la DNA. O regie frumoasa. Singura mea durere, suparare, este ca sotia mea este tarata in acest dosar", a declarat seful PSD, pe scarile DNA.



Mult mai rezervat, medicul Ciocalteu a dat bir cu fugitii. A vorbit pentru el avocatul...

"Domnul profesor este in arest la domiciliu si se intoarce", a spus avocatul lui Ciocalteu.

Spre pranz, primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, citata si ea la DNA, parea chiar dezamagita ca a pierdut coada.

"Am auzit ca a fost coada astazi si sper ca nu le-a dat la toti chiar foarte mult, a mai ramas ceva si pentru mine".


Chiar daca i s-a pus sechestru pe avere, la iesire, Olguta Vasilescu a facut haz de necaz.

"Mi-am adus aminte de bancul cu girafa, stiti bancul cu girafa? Se duce olteanu la circ si vede girafa si zice 'asa ceva nu exista', exact asa e situatia si cu averea mea, asa ceva nu exista, n am casa n am masina. Multumesc frumos", a spus Olguta, la iesirea din sediul DNA.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si