Avem parte de noi zile caniculare! Mai multe județe din țară se află sub o atenționare de tip Cod galben pentru următoarele două zile. Duminică și luni, pe 11 și 12 august, sunt anunțate temperaturi ridicate în sudul Crișanei, Banat, Oltenia și în cea mai mare parte a Munteniei.

Citește și: Tatăl românului mort în avion face acuzații grave! E hotărât să dea în judecată compania aeriană: „Au fost probleme mari”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A murit „cel mai monstruos culturist din lume”. Sportivul mânca de 7 ori pe zi, peste 16.000 de calorii- antena3.ro

canicula, cod galben, avertisment meteo

Citește și: Guvernatorul BNR anunță o nouă creștere a inflației. Mugur Isărescu: „Ne așteptăm sa fie din nou peste 5%”

Județe aflate sub cod galben de caniculă

Duminică și luni, în sudul Crișanei, Banat, Oltenia și în cea mai mare parte a Munteniei va fi caniculă și disconfort termic ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși pragul critic de 80 de unități. Codul galben este valabil în Argeș, Arad, Călărași, Caraș-Severin, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Giurgiu, Ilfov, Mehedinți, Olt, Prahova, Timiș, Teleorman, Vâlcea și în București.  

Temperaturile maxime vor fi de 35...37

de grade, mai ridicate luni, izolat până spre 38 de grade. Nopțile vor fi tropicale, cu valori termice în jurul a 20 de grade. Valul de căldură va persista în sud-vest și sud și în zilele următoare, anunță meteorologii.

 

canicula, cod galben, avertisment meteo


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si