Conform prognozei de specialitate, până la ora 9:00, va persista ceaţa, iar vizibilitatea va di redusă sub 200 de metri.

Județele afectate de codul Galben de ceață sunt următoarele

Conform prognozei de specialitate, până la ora 9:00, va persista ceaţa, iar vizibilitatea va di redusă sub 200 de metri, în judeţele Gorj, Dolj şi Mehedinţi. 

Citeste si: Cod galben de vânt puternic în 27 de județe. Cum va fi vremea în Capitală

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Vremea se mai încălzește

După o zi caracterizată de temperaturi scăzute pentru această perioadă a anului, vremea se mai încălzește, joi, în Capitală, dar nu numai.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Alertă emisă de meteorologi: vreme extremă în mai. Caniculă în sudul țării, dar și ploi torențiale și grindină

În a patra zi a săptămânii valorile termice vor mai crește față de ziua anterioară, chiar dacă dimineața va fi răcoroasă, în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile estice, sud-estice, dar și pe crestele montane.

Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 26 de grade Celsius.

Vremea în București

Și în Capitală ziua de joi aduce o ușoară încălzire a vremii, față de ziua precedentă. După o dimineață destul de rece, temperatura maximă va urca spre 23-24 de grade Celsius.

Citeste si: VIDEO- Furtunile au făcut prăpăd în țară. În Dâmbovița, acoperișul unui bloc a fost smuls de vânt

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si