Close sidebar
Close sidebar

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara. In unele zone, vizibilitatea este sub 50 de metri

Se circula in conditii de ceata pe drumurile din Cluj, Salaj, Bistrita-Nasaud si Harghita, unde meteorologii au emis cod galben de ceata. Vizibilitatea scade in anumite zone sub 50 de metri, iar politistii le recomanda soferilor sa fie prudenti.

,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE: Centrul Infotrafic a anuntat luni dimineata ca se circula in conditii de ceata pe drumurile din judetele Cluj, Salaj, Bistrita-Nasaud si Harghita, zone pentru care Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis atentionari cod galben.

Politistii le recomanda soferilor sa mearga cu viteza adaptata, sa mareasca distanta in mers intre autovehicule, sa nu se angajeze in depasiri riscante, iar cand vizibilitatea este foarte scazuta sa foloseasca luminile de ceata impreuna cu cele de intalnire.

In judetele aflate sub cod galben de ceata vizibilitatea este local sub 200 de metri, iar izolat scade sub 50 de metri. In Cluj, Salaj si Bistrita-Nasud, atentionarea este valabila pana la ora 9.00, in timp ce in Harghita, pana la ora 8.00.

Totodata, in judetul Sibiu este cod galben de vant. In localitatile Avrig, Talmaciu, Boita, Racovita, Sadu, Selimbar si Turnu Rosu, vantul atinge la rafala 60-70 de kilometri/ora.

 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Meteorologii au emis, luni dimineata, cod galben de ceata în judetul Alba, unde vizibilitatea scade local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri, centrul Infotrafic anuntand ca, la ora transmiterii acestei stiri, se circula în conditii de ceata pe Autostrada A1 Sebes- Deva.

Pe Autostrada A1, tronsonul Cunta- Sebes- Deva, traficul se desfasoara în conditii de ceata, luni dimineata, potrivit centrului Infotrafic.

Între kilometrii 292 si 309 (Cunta- Sebes) vizibilitatea este de aproximativ 100 de metri, iar între 309 si 369 (Sebes- Deva) scade sub 50 de metri.

Politistii le recomanda soferilor sa reduca viteza, sa mareasca distanta în mers si sa foloseasca luminile, informeaza News.ro.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni dimineata, cod galben de ceata pentru judetul Alba, zona de campie, valabil pana la ora 11.00.

Astfel, în zonele joase, vizibilitatea scade local sub 200 de metri, iar izolat, sub 50 de metri.

Tototdata, sunt în vigoare atentionari cod galben de ceata si în judetele Cluj, Salaj, Bistrita-Nasaud si Harghita.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI