Close sidebar
Close sidebar

Cod galben de ceata in zece judete din Transilvania. Pe Autostrada A1 Sibiu - Deva, vizibilitatea este sub 100 de metri

Meteorologii au emis, joi dimineata, atentionari cod galben de ceata pentru zece judete din Transilvania, unde vizibilitatea scade local sub 200 de metri, iar izolat, chiar sub 50 de metri.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Centrul Infotrafic anunta ca, la ora transmiterii acestei stiri, se circula in conditii de ceata pe Autostrada A1 Sibiu- Deva, intre kilometrii 309 – 369 (Sebes- Deva), vizibilitatea fiind sub 100 de metri. Aceleati conditii sunt si pe Autostrada A3 Turda Gilau, in judetul Cluj, precum si in judetul Mures, pe drumul national 15 (E60) Targu Mures- Cluj-Napoca.

De asemenea, in zona orasului Iernut, in judetul Mures, vizibilitatea este redusa, pe alocuri, la aproximativ 30 de metri, potrivit sursei citate.

Atentionarile cod galben de ceata emise de catre Administratia Nationala de Meteorologie joi dimineata sunt in vigoare pâna la ora 9.00, potrivit News.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Potrivit meterologilor, este ceata in judetele Cluj, Salaj, Bistrita-Nasaud, Bihor, Hunedoara, Alba, Brasov, Harghita, Sibiu si Mures.

In zonele aflate sub atentionare, vizibilitatea scade local sub 200 de metri, iar izolat chiar si sub 50 de metri.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI