Meteorologii au emis, marti, o avertizare cod galben de furtuna pentru judetele Sibiu si Bratov, valabila in urmatoarele doua ore.
 

Citeste si: Dezvaluire socanta! Profesorul gasit impuscat in Breaza a intretinut relatii intime cu o eleva de gimnaziu- Barbatul s-ar fi sinucis de rusine

Codul galben este valabil in localitatile Fagaras, Rupea, Victoria, Beclean, Bunesti, Cincu, Dragus, Harseni, Jibert, Lisa, Mandra, Recea, Sambata de Sus, sercaia, soars, Ticusu, Ucea, Vistea, Voila, din judetul Brasov, si in localitatile Agnita, Avrig, Dumbraveni, Talmaciu, Altina, Arpasu de Jos, Atel, Barghis, Biertan, Boita, Bradeni, Bruiu, Carta, Cartisoara, Chirpar, Hoghilag, Iacobeni, Laslea, Marpod, Merghindeal, Mihaileni, Mosna, Nocrich, Porumbacu de Jos, Racovita, Rosia, Turnu Rosu, Vurpar, din judetul Sibiu.

”Se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului, averse de ploaie ce vor depasi local 15-20 l/mp, grindina de mici dimensiuni ”, anunta meteorologii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

De asemenea, a fost emis cod galben de vant puternic, pentru judetele Buzau, Teleorman, Arges si Dambovita.

Pana la ora 15.00, se vor inregistra intensificari ale vantului ce vor atinge la rafala 55- 65 km/h.

 Avand in vedere ca Administratia Nationala de Meteorologie a emis atentionari nowcasting referitoare la vant puternic si instabilitate atmosferica pentru unele zone ale tarii, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane recomanda conducatorilor auto sa ruleze cu viteza adaptata si sa se astepte la schimbari bruste de traiectorie, mai ales cand ies din localitati sau zone impadurite sau cand

trec prin dreptul unor autovehicule de dimensiuni mari.

”Trebuie tinut cont si de riscul ruperii unor crengi, copaci sau panouri publicitare”, anunta Infotrafic.

De asemenea, conducatorii autocamioanelor usoare si cei care tracteaza remorci sau semiremorci fara incarcatura trebuie sa aiba in vedere ca vantul lateral puternic le poate rasturna.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si