Close sidebar
Close sidebar

Cod galben de inundații în Arad: un drum județean a fost închis

Crişul Alb s-a revărsat, în noaptea de luni spre marţi, în comunele arădene Almaş şi Dieci. Autoritățile locale sunt în alertă.

Diana Bostan,

Inundații Almaș, Arad

[Sursa foto: Primăria Almaș]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Autoritățile au anunțat că circa 330 de hectare de terenuri agricole au fost inundate.

Ploile abundente au crescut nivelul Crișului Alb

"Deocamdată apa a inundat 250 de hectare de terenuri agricole şi un drum agricol paralel cu râul revărsat. Nu avem în acest moment gospodării afectate, dar rămânem în alertă şi monitorizăm permanent evoluţia cotelor", a spus primarul comunei Almaș, Aurel Costea.

Există pericolul ca circulația să fie suspendată în zonă după ce drumul judeţean Dieci- Revetiş a fost inundat.

Citește și: Cod galben de ceaţă în cinci judeţe din Moldova şi Muntenia

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Hidrologii au emis o avertizare Cod galben de inundaţii, valabilă până marţi dimineaţa, pe râuri din judeţele Hunedoara, Arad, Alba, Mureş, Carzş-Severin şi Timiş. 

Meteorologii au emis o avertizare de vânt

”Vântul va prezenta intensificări în sudul Banatului, cu viteze în general de 60...80 km/h. Local, în Carpaţii Meridionali, în special la altitudini de peste 1800 m, rafalele vor depăşi 90...100 km/h, temporar viscolind ninsoarea”, este avertizarea meteorologilor care ontră în vigoare marţi la ora 15.00 şi expiră miercuri la ora 10.00.

Citește și: Vremea rea din nordul țării a blocat drumurile și a anulat mai multe zboruri

În Capitală ”înnorările se vor accentua treptat şi mai ales în a doua parte a nopţii, temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 10...12 grade, iar cea minimă de 5...7 grade”, conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI