„In intervalul duminica ora 09.00 si luni ora 09.00, pe "raurile din bazinele hidrografice Barlad si afluenti (judetele Iasi, Vaslui, Bacau, Neamt, Vrancea si Galati), afluentii mici aferenti cursului mijlociu si inferior al Siretului din judetele Neamt, Bacau si Vrancea, se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale pe unele sectoare de rau si cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice mentionate, cu posibile depasiri ale Cotelor de atentíonare", arata INHGA.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Specialistii INHGA sustin ca fenomenele se pot produce cu probabilitate si intensitate mai mare in intervalul 16.10.2016 ora 14:00 – 16.10.2016 ora 24:00, pe unele rauri din bazinele hidrografice: Barlad – bazin superior si afluentii de dreapta ai Barladului aferenti judetelor Bacau, Vaslui si Galati.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si