Close sidebar
Close sidebar

Cod galben de inundatii. Meteorologii spun ca cele mai vizate sunt judetele Gorj si Jiu

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, sambata, un cod galben de inundatii pentru raul Jiu, in judetele Gorj si Dolj, valabil de sambata, ora 12.00, pana duminica dimineata, la ora 6.00. In aceasta perioada este posibila cresterea debitelor cotelor de atentie.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit unei atentionari a INHGA, pana duminica, la ora 6.00, pe raul Jiu, pot fi cresteri de debite si niveluri ale cotelor de atentie, ca urmare a propagarii viiturilor formate anterior in amonte.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Se impune urmarirea evolutiei situatiei hidrometeorologice, in conformitate cu „Regulamentul privind gestionarea situatiilor de urgenta generate de inundatii, fenomene meteorologice periculoase, accidente la constructii hidrotehnice, poluari accidentale pe cursurile de apa si poluari marine in zona costiera", arata comunicatul de presa al INHGA, emis sambata dimineata.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI