Meteorologii au ridicat avertizarea cod portocaliu de ploi emisa anterior pentru judetele Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Tulcea, Braila, Buzau, Prahova, Dâmbovita, Arges, Vâlcea si Gorj.

Bucurestiul si judetele Hunedoara, Mehedinti, Dolj, Gorj, Vâlcea, Arges, Dâmbovita, Prahova, Ilfov, Ialomita, Buzau, Braila, Tulcea, Galati, Vrancea, Bacau, Vaslui, Neamt, Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu si Alba ramân sub avertizare cod galben pâna marti, la ora 18.00.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“Pe parcursul zilei de marti, 20 septembrie, va continua sa ploua in zona Carpatilor Meridionali si Orientali, precum si in cea mai mare parte a Moldovei si Olteniei si local in Muntenia si Dobrogea. Treptat ploile vor diminua in intensitate, iar aria lor se va restrânge spre seara catre sud-vest. Local se vor mai cumula cantitati de apa de peste 20- 30 l/mp”, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si