Astfel, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, pentru marţi, între orele 12.00 şi 22.00.

La munte va apărea și grindina

Se pare că își va face apariția și grindina în unele zone, pe lângă ploi, descărcări electrice și intensificări ale vântului.

"În intervalul menţionat, în cea mai mare parte a zonei montane, local în Moldova şi pe arii restrânse în nordul Munteniei vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi izolat grindină.

Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar cantităţile de apă vor depăşi, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, 20...25 l/mp şi izolat 30...40 l/mp", arată ANM.

Citeste si: Vara încă nu s-a terminat. Vremea va fi frumoasă pe litoral toată săptămâna

Codul galben vizează judeţele Suceava, Neamţ, Bacău, Vrancea, Buzău şi, parţial, judeţele Harghita, Covasna, Braşov, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Sibiu, Vâlcea, Gorj, Hunedoara, Alba, Cluj şi Bihor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Astfel de fenomene se vor semnala, pe arii restrânse, şi în centrul, estul şi sudul teritoriului.

Cum va fi vremea în București

În Bucureşti, vremea va fi caldă şi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară, când vor fi posibile ploi de scurtă durată (1...3 l/mp) şi unele intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul a 30 de grade.

Citeste si: Cum va fi vremea până la finalul lunii septembrie. Surpriza anunțată de ANM

Grindină și descărcări electrice[Sursa foto: PixaBay]

Vremea pe litoral

Marți, 14 septembrie 2021 vor fi 27 de grade la malul mării, iar vremea se menţine frumoasă toată săptămâna. Astfel, vara se lasă greu dusă de pe litoral, iar acest lucru se simte atât în atmosfera din unităţile de cazare, dar şi pe plajă. La un hotel din centrul staţiunii Mamaia sunt organizate pe plajă sesiuni de film până la sfârşitul acestei săptămâni, în timp ce la un alt hotel tot din staţiune dacă veţi cumpăra trei nopţi de cazare, până la 15 septembrie primiţi un voucher de 100 de lei pentru restaurantul hotelului.

Totodată, la hotelurile all-inclusive, ofertele sunt între 200 şi 400 de lei pe noapte. Între 25 şi 27 de grade vor fi înregistrate la mare, o vreme numai bună de plajă.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si