Close sidebar
Close sidebar

Cod galben de ploi si grindina. Metorologii anunta vreme extrema

Meteorologii au emis atentionari de Cod galben de ploi, descarcari electrice si grindina in opt judete. Ploile, cu caracter de aversa, vor depasi local 20 ... 25 l/mp, iar izolat va fi grindina de dimensiuni mici.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a prelungit avertizarea cod galben de ploi si intensificari ale vantului pentru Prahova, Arges si Dambovita, zona de munte, pana sambata, la ora 17.00, potrivit News.ro.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Astfel, sunt sub atentionare de descarcari electrice, ploi cu caracter de aversa care vor depasi local 20... 25 l/mp si izolat grindina de dimensiuni mici pana la ora 15.30 judetele Prahova, Arges, Dambovita, Alba, Sibiu, Harghita si Covasna, iar judetul Bistrita-Nasaud este sub atentionare de Cod galben pana la ora 16.00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI