Potrivit meteorologilor, în judeţele Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Bacău şi Vaslui, vântul va avea intensificări cu viteze de 55...75 km/h.  

Cod galben de vânt puternic în şase judeţe, până miercuri seară

IGSU îi avertizează pe cetăţeni cu privire la adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, construcţiilor cu elemente de arhitectură ce pot fi uşor dislocate, precum şi a imobilelor aflate în construcţie.

Citeste si: Alertă de inundaţii pentru patru județe

Cetățenilor le este recomandată și evitarea activităţilor desfăşurate în teren deschis sau la înălţime, să închidă toate ferestrele locuinţei şi altor categorii de construcţii şi să evite atingerea stâlpilor sau firelor căzute la pământ.

Cum va fi vremea astăzi

Meteorologii anunță pentru ziua de miercuri vreme frumoasă, dar și câțiva nori de ploaie în nord-est și un vânt puternic în zona Moldovei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Furtunile au făcut prăpăd în toată Europa. Vremea extremă a adus spaima, iar incendiile au făcut ravagii

Maximele pornesc de la 23 de grade în depresiuni și în Bucovina, și ajung pe la 32 de grade în sudul țării.

În București este anunțată o zi de caniculă cu vânt activ și 32 de grade, la umbră. 

La malul mării, vremea se menține însorită, dar vântul are intensificări susținute și ajunge la viteze de 55-70 km/h. Temperaturile, mai scăzute decât marți, se opresc pe la 26-27 de grade pe plajă, iar apa mării are 22-23 de grade.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si