Cerul va fi noros și va ninge în regiunile intracarpatice. În Banat, Crișana, vestul și nord-vestul Transilvaniei vor fi precipitații sub formă de lapoviță. Vor apărea și intensificări ale vântului în zonele joase de relief, ajungând la viteze de peste 50 km/h, iar valorile se vor încadra între -1 și 10 grade. Codul de ninsori a fost prelungit până vineri, însoțite de vânt puternic. 

Citește și: VIDEO- Cod galben de viscol în 12 județe. Vezi zonele vizate

UPDATE-Cod galben de viscol extins până vineri, 3 februarie. Zonele în care va ninge

Zonele în care va ninge

[Sursa foto: meteoromania.ro]

Cerul va fi variabil în Capitală, iar vântul va sufla moderat. La munte vor fi ninsori cantitative și se va depunde un nou strat de zăpadă. În zona Carpaților Orientali se vor acumula cantități de precipitații în general peste 20 l/mp, iar vântul va continua să aibă intensificări, cu viteze mai mari decât zilele trecute.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Va ninge în februarie 2023? Anunțul meteorologilor

Va ninge în februarie 2023? Anunțul meteorologilor

Va ninge în februarie 2023? Iată care este răspunsul meteorologilor cu privire la luna februarie 2023. Se anunță temperaturi care în continuare se vor situa peste valorile normale pentru o lună de iarnă, în timp ce precipitațiile vor fi slabe, iar în anumite zone chiar deficitare. Iată cum va fi   vremea   în februarie 2023 la nivelul întregii țării. 

Citește și: VIDEO- A fost declarată starea de alertă în județul Vrancea. Armata intervine de urgență

Administrația Națională de Meteorologie (ANM)  anunță că în prima săptămână din luna februarie 2023, mai exact în intervalul 30 ianuarie – 6 februarie, temperaturile medii vor fi mai ridicate decât ar fi normal, la nivelul întregii țări, cu cele mai mari diferențe în zona Moldovei. 

Citește și: Zeci de mașini avariate în București din cauza copacilor căzuți- FOTO

În partea sudică, nivelul precipitațiilor va fi deficitar. În aceste zone sunt șanse minime de a ninge.

Regimul pluviometric, în restul țării, va fi apropiat de cel normal pentru luna februarie. În anumite zone, pot apărea precipitații. În cazul în care temperaturile rămân ridicate, precipitațiile vor fi în special sub formă de ploaie. 

Citește și: VIDEO- Alunecare masivă de teren în Târgu Jiu. Localnicii se tem că vor rămâne fără case

Vremea va fi mult mai caldă decât de obicei și în a doua săptămână din februarie. Potrivit meteorologilor, vor fi valori ridicate de temperatură la nivelul întregii țări.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si