Potrivit ANM, sunt vizate județele Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Bacău, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Covasna, Brașov, Vâlcea, Sibiu, Alba, Hunedoara, Gorj și Caraș-Severin.
Cantitățile de apă vor depăși 20-30 l/mp și izolat 40 l/mp.

Citeste si: Furtuna a făcut ravagii în Capitală: 29 de copaci au căzut, iar 19 autovehicule au fost avariate

29 de copaci au căzut în urma furtunii din Capitală

Furtuna de sâmbătă după-amiaza a provocat pagube în mai multe zone din Capitală, echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă intervenind pe zece străzi pentru a îndepărta copaci, stâlpi sau elemente de construcţii dislocate de vântul puternic.

Prefectul Capitalei, Toni Greblă a declarat, sâmbătă, la Digi24, despre furtuna din Capitală, că s-a manifestat în special în sud, fiind afectat sectorul 6.

Citeste si: Anunț ANM: ce se întâmplă cu vremea în următoarea perioadă. Opt județe sunt vizate

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

El a precizat că toţi copacii rupţi au fost toaletaţi iar acoperişul smuls de vânt a fost îndepărtat, iar unde au căzut stâlpii de electricitate a fost întreruptă imediat alimentarea cu energie, astfel că nu mai există niciun pericol pentru populaţie.

”A fost o vijelie cu ploaie, în anumite părţi ale Capitalei, în special sectorul 6 a fost afectat"

”A fost o vijelie cu ploaie, în anumite părţi ale Capitalei, în special sectorul 6 a fost afectat. Am avut 29 de copaci doborâţi, 19 autoturisme avariate, un stâlp de electricitate doborât şi un acoperiş al unui bloc”, a spus prefectul Toni Greblă.î

Citeste si: Vremea iunie 2022: Surprize mari de la meteo

El a precizat că în prezent, toţi pomii au fost toaletaţi iar acoperişul care a fost smuls de vânt a fost îndepărtat.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si