UPDATE:  Codul portocaliu va fi valabil de vineri, de la ora 14.00 până la ora 23.00, în judeţele Caraş-Severin, Timiş, Arad, Bihor, Satu Mare, Maramureş, Sălaj, Cluj şi zonele de munte ale judeţelor Alba, Bistriţa Năsăud, Mureş şi Suceava. 

”Vor fi averse torenţiale. Local cantităţile de apă vor fi de 30...40 l/mp şi izolat de peste 50 l/mp (în intervale scurte de timp, de până la 1 – 3 ore).

În zilele următoare, vremea va fi instabilă mai ales în regiunile vestice,  nordice, centrale şi la munte”, mai anunţă ANM.

Meteorologii au anunțat un cod galben de instabilitate atmosferică accentuată în Banat, Crișana, Transilvania și Maramureș, precum și la munte.

Citește și: Alertă ANM de vreme severă imediată. S-a emis Cod Portocaliu

Avertizarea va fi valabilă până la ora 23:00

”Fenomene vizate: instabilitate atmosferică temporar accentuată.  În intervalul menționat, local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în Banat, Crișana, Transilvania și Maramureș, precum și la munte.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citește și: Ploile fac prăpăd în România! Anunț de ultimă oră din partea hidrologilor

Aceasta se va manifesta prin descărcări electrice, averse torențiale, izolat grindină, intensificări de scurtă durată ale vântului și vijelii. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20...25 l/mp și izolat de peste 40 l/mp.”,  informează ANM.

Cum va fi vremea în Capitală

Vreme bună pentru locuitorii din Capitală. Meteorologii au anunțat temperaturi maxime de 29 de grade, aproape de pragul canicular.

Citește și: VIDEO- Furtuna Oscar face ravagii în Europa. Spania și Portugalia au fost afectate de fenomenele meteo extreme

La noaptea, cerul va fi senin, însă nu sunt excluse și ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Temperatura minimă va fi de 13-15 grade. 

Citește și: Cod galben de ploi torențiale și vijelii. Avertizarea este valabilă în 14 județe


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si