Raluca Sevastru, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

ANM a emis o avertizare de vânt puternic în 11 județe, valabil până la ora 21:00

„Codul galben de vânt puternic care vizează litoralul, dar și sud estul țării expiră în această seară, la ora 21:00. Vorbim de București, Tulcea, Constanța, Brăila, Ilfov, Călărași, Buzău, Prahova, Giurgiu, Dâmbovița, Argeș și Teleorman.

Aici, vântul este destul de puternic, suflă cu peste 60 de kilometri la oră, iar în unele zone se creează furtuni de nisip. Marea este foarte agitată, iar în larg valurile măsoară chiar și 3 metri, din acest motiv toate porturile de la Marea Neagră sunt închise până când marea se va liniști.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cum vremea nu le permite turiștilor să facă plajă, aceștia pot opta pentru alte activități. De exemplu, pot opta pentru o plimbare pe faleza Cazinoului sau prin centrul vechi al orașului. Au la dispoziție mai multe muzee. De asemenea, pot vizita rezervația de animale. Acolo, se află și delfinariul, deci pot urmări și un spectacol cu delfini. Vestea bună este că de mâine se va putea face plajă, cerul va fi senin, iar maximele vor atinge 25 de grade Celsius.”

, transmite Raluca Sevastru, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si