Close sidebar
Close sidebar

COD GALBEN si PORTOCALIU de vreme rea! Toamna pune stapanire pe Romania!

Vesti proaste din partea meteorologilor! Toamna pare sa puna stapanire pe Romania, astfel ca au fost emise avertizari de cod galben si portocaliu de vreme rea.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cod portocaliu pana la ora 15:00 in judetul Bihor si judetul Arad. Se vor semnala: averse care vor cumula 35-40 l/mp, intensificari de scurta durata ale vantului ce vor lua aspect de vijelie, grindina de dimensiuni mici si medii, frecvente descarcari electrice.

Avertizare cod galben: 03 septembrie, ora 15:00 – 04 septembrie, ora 23:00

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

In intervalul menţionat vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata in Banat, Crisana si local in Oltenia si vestul Transilvaniei. Aceasta se va manifesta prin averse ce vor avea si caracter torenţial, frecvente descarcari electrice, vijelii si caderi de grindina.

Cantitaţile de apa vor depasi 20...25 l/mp si izolat 40...50 l/mp. Nota: in celelalte regiuni, cu precadere in zonele de munte, astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restranse si in intervale scurte de timp.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI