După o ploaie torențială, care nu a durat mai mult de 10 minute, zeci de curți au fost inundate azi-noapte. Canalele nu au mai făcut față, așa că șuvoaiele s-au revărsat fără milă.

Apa a inundat zeci de gospodării

Neputincioși, oamenii au mai fost în stare doar să privească la pagubele produse de potop. Apa a pătruns peste tot, iar casele, grădinile, anexele și străzile s-au umplut.

Citește și: Cod portocaliu de viituri pe râurile din judeţele Caraş Severin şi Timiş

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La fața locului au intervenit de urgență pompierii, care au adus motopompe și un buldoexcavator, pentru a decolmata albia pârâului Măgura, care a ieșit din matcă, iar șuvoaiele au luat totul în cale.

Hidrologii au emis un cod Portocaliu de inundații pentru județele Caraș-Severin și Timiș

În momentul de faţă, apa curge pe stradă, nu există risc pentru populaţie, fiind afectate un număr de zece gospodării”,

a declarat Sorin Craioveanu, Comandant detașament pompieri Reșița.

Citește și: Cod Galben de inundații în România. Ce zone sunt afectate

Mai multe râuri din județele Caraș-Severin și Timiș se află sub avertizare de cod portocaliu de inundații, până mâine. De asemenea, un alt cod galben care vizează 14 râuri din mai multe județe din vestul țării este în vigoare până la miezul nopții.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si