Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Cod portocaliu de inundații în județele Caraș-Severin și Timiș. Apa a pătruns în casele și grădinile locuitorilor

Este cod portocaliu de inundații în vestul țării. Ploile au făcut prăpăd în județul Caraș-Severin, unde mai multe gospodării și străzi au fost inundate. O ploaie care a ținut doar 20 de minute a făcut ravagii, iar pompierii au fost nevoiți să intervină de urgență.

Diana Bostan,

Inundații Caraș-Severin


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

După o ploaie torențială, care nu a durat mai mult de 10 minute, zeci de curți au fost inundate azi-noapte. Canalele nu au mai făcut față, așa că șuvoaiele s-au revărsat fără milă.

Apa a inundat zeci de gospodării

Neputincioși, oamenii au mai fost în stare doar să privească la pagubele produse de potop. Apa a pătruns peste tot, iar casele, grădinile, anexele și străzile s-au umplut.

Citește și: Cod portocaliu de viituri pe râurile din judeţele Caraş Severin şi Timiş

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

La fața locului au intervenit de urgență pompierii, care au adus motopompe și un buldoexcavator, pentru a decolmata albia pârâului Măgura, care a ieșit din matcă, iar șuvoaiele au luat totul în cale.

Hidrologii au emis un cod Portocaliu de inundații pentru județele Caraș-Severin și Timiș

În momentul de faţă, apa curge pe stradă, nu există risc pentru populaţie, fiind afectate un număr de zece gospodării”, a declarat Sorin Craioveanu, Comandant detașament pompieri Reșița.

Citește și: Cod Galben de inundații în România. Ce zone sunt afectate

Mai multe râuri din județele Caraș-Severin și Timiș se află sub avertizare de cod portocaliu de inundații, până mâine.

De asemenea, un alt cod galben care vizează 14 râuri din mai multe județe din vestul țării este în vigoare până la miezul nopții.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI