Potrivit ANM, in intervalul 09.00- 20.00, vantul va avea intensificari temporare in toate regiunile, cu viteze mai mari in Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova si Transilvania, unde rafalele vor depasi 60...70 km/h si pe arii restranse vor atinge 80...90 km/h.

Va ninge moderat cantitativ in nordul si centrul tarii, precum si in zona de munte, unde se va depune strat de zapada.

Meteorologii au emis cod portocaliu in paisprezece judete din nordul si centrul tarii, valabil duminica, intre orele 11.00

si 18.00. In acest interval, la munte va continua sa ninga, iar in Carpatii Meridionali si de Curbura, cu precadere la altitudini de peste 1400 m, vantul va sufla tare, cu peste 90...100 km/h, viscolind puternic si troienind zapada, iar vizibilitatea se va reduce sub 50 m.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

In judetele Suceava, Neamt si Botosani vor fi ninsori in general insemnate cantitativ si local viscolite, determinand temporar o scadere semnificativa a vizibilitatii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si