Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis un nou Cod portocaliu, valabil de miercuri de la ora 10.00, până joi, la ora 3.00, când, în zonele montane, în Moldova, Dobrogea şi local în Muntenia şi Transilvania, vor fi perioade cu averse torenţiale şi se vor acumula cantităţi de apă de peste 40 l/mp şi pe arii restrânse 50...80 l/mp. Vor fi şi intensificări ale vântului, vijelii, descărcări electrice şi grindină, în special în regiunile estice şi sud-estice.

Citeste si: Subiecte Istorie BAC 2020. Ce subiecte au picat la Istorie?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Tot de miercuri de la ora 10.00, până joi la ora 10.00 este în vigoare un Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, pentru alte câteva judeţe.

Citeste si: Inundaţii în 161 de localităţi din 29 de judeţe- zeci de persoane evacuate, peste 1.000 de case, curţi şi beciuri, inundate

În intervalul menţionat, îndeosebi în estul, sud-estul, nordul şi centrul ţării, precum şi în zonele montane, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torenţiale, grindină şi vijelii.

Cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp şi pe arii restrânse 40...50 l/mp.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si